Vill du komma ut på en skönstund med likasinnade? Gillar du naturen och att röra på dig och vill fylla på med ny energi? Då är våra naturvandringar med stopp för övningar något för dig.

Vi vandrar ca 3-4km och gör stopp för olika övningar längs med vägen. Våra övningar är gjorda så att de passar mycket bra att göra ute i naturen. Övningarna eller någon övning kan du sedan göra själv när du är ute på en promenad. Våra deltagare upplever att det ger extra energi att vandra och göra övningarna tillsammans med andra. Så ta med dig en kompis, familjemedlem, kollegan eller kom själv.

Anmäl dig till något av våra evenemang som annonseras här på hemsidan. Är ni en grupp med vänner, familj, förening som är intresserade att göra detta som en aktivitet med fika, kan ni även kontakta oss, så tittar vi på en tid som passar. e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller mobil 0706-456957 (Charlotte) eller 070-7726260 (Annika).

Några populära övningar som uppskattas av deltagare är – stubbsittning, övning som inkluderar våra sinnen/medveten närvaro, kroppsrörelser som passar bra ut i naturen, reflektion kring frågeställning/ar som sedan kan delas i bikupa (två och två) alt. helgrupp.

Pris: 1,5-2h – 150-200 kr inkl. fika. 

FB - https://www.facebook.com/naturewalk.vanersborg/  

Instagram - https://www.instagram.com/naturewalk_vanersborg/